ETEM Logo
Inchide
10.8.2017

NORME NOI DE INSTALARE PENTRU ETALBOND® IN ANUMITE CLADIRI

MAI MULTE

Producătorul materialului compozit etalbond®, ELVAL COLOR, adoptă o nouă politică cu etalbond®. Toate clădirile noi identificate ca fiind critice ar putea beneficia de materialul etalbond® cu un grad mai ridicat de incombustibilitate, chiar dacă noile standarde permit aplicarea materialelor compozite din aluminiu cu un grad mai scăzut.

Normele recent acceptate urmăresc necesitatea unor soluții mai durabile pentru placarea fațadelor care ar putea schimba nu numai aspectul clădirilor, ci și calitatea vieții locuitorilor.

Compania va aplica o politică strictă și nu va oferi etalbond® cu miez PE pentru centre comerciale, clădiri cu o înălțime mai mare de 18 metri și clădirile foarte frecventate, cum ar fi universități, aeroporturi, stații de metrou, stații, stadioane, sali de sport, etc.

Pentru astfel de clădiri vor fi oferite numai etalbond® FR de o clasă superioară împreună cu cel mai recent panou compozit etalbond® A2. Etalbond® A2 este soluția cea mai recentă pentru a răspunde stimulării publice pentru o schimbare durabilă și un impact pozitiv în construcția de noi generații de proiecte și clădiri.

Panoul compozit etalbond® A2 este alcătuit din miez mineral 94%, ceea ce îl face aproape complet necombustibil, respectând cele mai severe norme europene de protecție împotriva incendiilor, EN 13501-1.

Caracteristicile sale fac din acesta un material extrem de potrivit pentru clădirile înalte și foarte aglomerate, cum ar fi centrele comerciale și de birouri, diferite instituții, spitale, școli sau clădiri de înaltă tehnologie.

Compania este ferm convinsă că politica comercială va continua cu cele mai înalte standarde posibile în asigurarea unui mediu sigur și sănătos.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

27.7.2017

DIRECTORUL ADMINISTRATIV AL COMPANIEI COOP HIMMELB(L)AU VA VIZITA BULGARIA

Markus Prossnigg va fi principalul key speaker la viitoarea conferință Forth International Facade din Sofia
CITESTE MAI MULT
24.7.2017

ARHITECTUL PROIECTULUI “CAMP NOU STADIUM” ESTE PREZENT IN BULGARIA PENTRU PRIMA OARA

Takeyuki Katsuya – arhitectul proiectului CAMP NOU STADIUM din Barcelona – va vizita Bulgaria pentru prima dată ca speaker oficial la Conferința Internațională de Fațadă organizată de ETEM
CITESTE MAI MULT
15.6.2017

ETEM A SUSȚINUT FORUMUL ȘCOLAR "DEPINDE DE MINE"

Acest forum oferă studenților posibilitatea de a juca roluri de lideri și de a ne prezenta cele mai semnificative realizări, în timp ce ne arată ceea ce au învățat pe parcursul ultimului an școlar
CITESTE MAI MULT
9.6.2017

ETEM A PRIMIT RECUNOAȘTEREA SPECIALĂ ÎN "CELE MAI VERZI COMPANII" ORGANIZATE DE MEDIUL DE AFACERI B2B

ETEM a primit recunoașterea specială a "Investiției verzi" în concursul "Cele mai ecologice companii bulgare"
CITESTE MAI MULT