ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide

RESPONSABILITATEA CORPORATIVĂ ȘI SUSTENABILITATEA

Funcționarea și dezvoltarea Grupului ETEM se bazează pe conceptul de responsabilitate corporativă.

Pentru noi, responsabilitatea corporatistă se concentrează asupra acțiunilor legate direct de mediu, de societatea noastră și de sănătatea și siguranța oamenilor noștri la locul de muncă.

Activitățile noastre de responsabilitate corporatistă includ recunoașterea nevoii pentru acțiuni pozitive, susținerea și de dezvoltare continuă a comunităților locale.  În acest mod, oferim un mediu de lucru sigur pentru oamenii noștri și investim în protecția mediului, cu programe de formare continuă care subliniază valoarea reciclării.

Instrumentul de bază pe care îl folosim pentru implementarea politicii ETEM în mediu este Sistemul de Management al Mediului.

Suntem mândri de obținerea și dezvoltarea acestei politici, ce a fost dezvoltată în conformitate cu cerințele standardului internațional ISO 14001: 2004 la care aderăm în mod constant.

ETEM implementează în mod activ cele mai bune practici privind protecția mediului, prin investiții și măsuri semnificative, prin optimizarea ciclului de producție, dezvoltarea de noi proceduri care reduc amprenta energetică a instalațiilor noastre și prin prevenirea vigilentă a oricărei posibilități de poluare a mediului. Toate produsele noastre sunt concepute în primul rând pentru conservarea energiei pentru utilizatorul final. De asemenea, cănd acestea au depăsit ciclul de viată,  luam mari măsuri pentru a ne asigura ca toate produsele noastre sunt reciclabile.

Impactul nostru asupra reducerii a emisiilor de gaze - ce contribuie la efectul de seră - este semnificativ, deoarece o mare parte din producția noastră provine din reciclarea aluminiului, proces ce economisește 95% din energia necesară pentru producerea aluminiului primar.

ETEM este vigilent  în ceea ce privește siguranța la locul de muncă și ne străduim să ne asigurăm că toate procedurile noastre de siguranță sunt urmate cu strictețe.

Ne implicam în formarea angajaților noștri, iar sănătatea și siguranța colectivului sunt de o importanță capitală. Obiectivul nostru principal este de a avea zero accidente.

Suntem foarte pasionați în privința acestei ținte și continuăm în mod constant un program de îmbunătățire în ceea ce privesc condițiile de siguranță la locul de muncă.