ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide

ACTIVITATE INTERNAŢIONALĂ

ETEM – LIDER IN EXTRUDAREA ALUMINIULUI

ETEM, lider în extrudarea aluminiului - printre cele mai promițătoare din sud-estul Europei - a fost fondat în 1971. Compania este primul designer integrat și producător de sisteme de arhitectură și profile din aluminiu pentru aplicații industriale în Grecia. Cu facilitatea de producție din Bulgaria și o capacitate anuală care depășește 35.000 tone / an, ETEM garantează livrarea continuă, promptă, eficientă și neîntreruptă.

Printr-o inovație continuă și investiții în infrastructură, echipamente de vârf și oameni, ETEM este o companie internațională cu export și prezență la nivel mondial.

Cu o experiență de peste 40 de ani și o prezență continuă atât în ​​proiectarea, producția de profile pentru sisteme arhitecturale, cât și pentru diferite aplicații industriale, compania se angajează să servească clienții săi cu produse și servicii prin valoare adăugată, stabilind și menținând astfel relații de lungă durată bazate exclusiv pe încredere, integritate, profesionalism și consistență fiabilă.

ETEM deține o poziție puternică în Europa de Sud-est și urmărește constant oportunități de stabilire în mai multe țări și piețe emergente.

Cu structuri competente și persoane cu înaltă calificare, compania îndeplinește obiectivele strategice pentru a înțelege și a acoperi nevoile fiecărei piețe, ajutând astfel clienții noștri să își atingă obiectivele in afaceri.

Pentru a veni in completare pe parcursul diferitelor etape ale proiectului, angajatii noștri oferă numeroase servicii clienților, de la instruire și asistență tehnică la constructori și instalatori individuali de rame de ferestre și uși.

De la nașterea unei idei, ETEM ajută individul, investitorul sau dezvoltatorul să selecteze cel mai bun produs  pentru a-și îndeplini cerințele în cele mai eficiente moduri.

Asistăm în mod activ arhitectul sau inginerul pentru a defini specificațiile proiectului și poate oferi, de asemenea, suport tehnic sau instruire constructorului și instalatorului pe portofoliul complet de produse al companiei ETEM.

ETEM are ca scop principal proiectarea și ingineria produselor care ne ajută să ne îmbunătățim viața de zi cu zi, fie într-un mediu rezidențial, comercial sau profesional.

Compania rămâne loială clienților săi și își păstrează promisiunile de inovare continuă, soluții personalizate, asistență integrată în cadrul unui proiect și gândire strategică de afaceri, asigurând succesul comercial al clienților.