ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
22.12.2020

ETEM A OBȚINUT APROBAREA TEHNICĂ ATG (APROBĂRI TEHNICE NAȚIONALE)

Vă comunicăm cu mare mândrie că ETEM a obținut aprobarea tehnică ATG pentru sistemele sale de ferestre cu deschidere de înaltă eficacitate E 68 și E 75, eliberată de organul de reglementare în domeniul materialelor de construcții din Belgia [ UBAtc ].

Certificarea această oferă partenerilor noștri o posibilitate de a introduce în piețele Belgiei ferestrele purtând marca ETEM de tipul E 68 și E 75, în conformitate cu cerințele naționale respective privind marcajul calității.

Performanța această vine ca o confirmare a înaltei calități a produselor noastre, precum și a dezvoltării cu succes a operațiilor noastre de business pe plan mondial, dându ne posibilitatea să ne focusăm atenția către un viitor și mai reușit.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

22.12.2020
thumb

ETEM A OBȚINUT APROBAREA TEHNICĂ ATG (APROBĂRI TEHNICE NAȚIONALE)

Vă comunicăm cu mare mândrie că ETEM a obținut aprobarea tehnică ATG pentru sistemele sale de ferestre cu deschidere de înaltă eficacitate E 68 și E 75
CITESTE MAI MULT
3.12.2020
thumb

INTERVIU CU NATASSA LIANOU ȘI ERMIS CHALVATZIS DIN LC ARCHITECTS

În spatele inspirației noastre pentru designul fațadei proiectului The Orbit, stătea dorința de a crea o nouă lume, un nou univers.
CITESTE MAI MULT
3.6.2020
thumb

CELE 5 ÎNTREBĂRI ALE ETEM ADRESATE - ANGHEL ZAHARIEV, A&A ARCHITECTS

Eu personal sunt dispus să exprim o speranță, fără a dori să profetizez, că după 50 de ani arhitectura va fi foarte diversă și că modernismul
CITESTE MAI MULT
23.5.2020
thumb

CELE 5 ÎNTREBĂRI ALE ETEM ADRESATE - STEVEN KENNEDY, GRIMSHAW ARCHITECTS

După mine, orașele viitorului vor fi mult mai verzi, decât sunt acum
CITESTE MAI MULT