ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
2.3.2021

OFERIȚI NOTE ELEGANTE ȘI UȘOARE CU NOILE SISTEME DE BALUSTRADĂ ETEM

MAI MULTE

Instalarea sistemelor moderne de balustradă de parapet este cu siguranță cel mai simplu mod de a aduce finețe oricărei clădiri. Noile sisteme de balustradă ETEM sunt aici pentru a satisface cele mai îndrăznețe așteptări de proiectare și pentru a crea impresia de ușurință și purtare pe apă.

EB46, EB49, EB50 și EB62 sunt noua gamă de sisteme de balustradă ETEM. Toate sunt fără cadre, păstrând vizibilitatea fiecărui element de design. Sistemele constau dintr-un panou de sticlă și o bază din aluminiu pentru suport. Cel mai mare avantaj al acestei soluții este că nu este necesar niciun alt suport vertical sau orizontal. Panoul de sticlă acționează ca un element portant, nu doar ca un material de umplutură. Baza de aluminiu poate fi complet invizibilă, deoarece poate fi încorporată în podea, rezultând o nivelare completă. În același timp, panoul de sticlă oferă vederi neobstrucționate și vizibilitate directă.

SISTEM

LĂȚIME BAZĂ

GROSIME UMPLUTURĂ DE STICLĂ

 

 

APLICAȚIE

EB46

46 mm

17.5 mm & 21.5 mm

Integrat în podea

EB49

49mm

13.5 mm & 17.5 mm

Instalat pe sau în podea

EB50

50mm

17.5 mm & 21.5 mm

Instalat pe sau în podea

EB62

62mm

13.5 mm & 17.5 mm

Se instalează ca parapet sau bază de podea cu umplutură de sticlă cu înălțime redusă


Sistemele sunt prezentate pe piață ca un pachet de profiluri diferite, deoarece fiecare produs este conceput pentru a oferi soluții optime originale pentru diferite aplicații. Natura materialelor (sticlă și aluminiu) le clasifică ca sisteme cu o durată lungă de viață și rezistență la condiții atmosferice.

Sistemele de balustradă ETEM pot fi combinate cu o mare varietate de materiale, cu condiția ca acestea să poată fi deformate în limite de siguranță, în funcție de specificațiile menționate sau de reglementările de construcție. Designul lor simplu și curat poate fi integrat în orice stil arhitectural, fie el clasic sau contemporan. Baza de aluminiu poate fi instalată pe sau la nivelul podelei, ceea ce permite alegerea oricărui material de finisare, precum beton, piatră, plăci ceramice și multe altele. Umbrirea culorilor umpluturilor de sticlă oferă posibilități infinite de combinare în funcție de nevoile arhitecturale ale clădirii. Designul curat al balustradelor de sticlă ETEM poate fi integrat în orice proiect, dând o notă elegantă arhitecturii moderne.

Toate sistemele sunt potrivite pentru zone rezidențiale și zone cu concentrație umană limitată, în timp ce EB46 și EB50 sunt, de asemenea, ideale pentru zonele predispuse la supraaglomerare. În plus, balustradele pot fi aplicate atât în ​​interior, cât și în exterior. Aceste opțiuni permit instalarea sistemelor ETEM într-o gamă largă de proiecte, chiar și în cele cu cerințe estetice ridicate, cum ar fi vile, cafenele, baruri, restaurante, hoteluri, birouri etc., deoarece oferă vizibilitate directă prin ele și prezintă o notă de eleganță și lux pentru orice spațiu.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

7.6.2021
thumb

Promotie pentru profilele sistemelor E75 si E68

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati reprezentantii de vanzari sau sa trimiteti mail la: rcopilu@etem.com
CITESTE MAI MULT
27.5.2021
thumb

NOUL SISTEM DE FAȚADĂ EF50 ESTE PREGĂTIT SĂ RĂSPUNDĂ LA ORICE PROVOCARE

ЕF50 oferă în același timp flexibilitate și fiabilitate fațadei
CITESTE MAI MULT
22.12.2020
thumb

ETEM A OBȚINUT APROBAREA TEHNICĂ ATG (APROBĂRI TEHNICE NAȚIONALE)

Vă comunicăm cu mare mândrie că ETEM a obținut aprobarea tehnică ATG pentru sistemele sale de ferestre cu deschidere de înaltă eficacitate E 68 și E 75
CITESTE MAI MULT
3.12.2020
thumb

INTERVIU CU NATASSA LIANOU ȘI ERMIS CHALVATZIS DIN LC ARCHITECTS

În spatele inspirației noastre pentru designul fațadei proiectului The Orbit, stătea dorința de a crea o nouă lume, un nou univers.
CITESTE MAI MULT